Norges sydligste havgolfopplevelse

Korshamn
Korshamn ligger i Lyngdal kommune langt sør i Norge, kun en liten båttur unna Norges sydligste punkt, Lindesnes Fyr. Korshamn har tradisjoner i å være et fiskevær, noe som synes godt i bebyggelsen som ligger tett på sjøkanten. I dag ligger det blant annet en nærbutikk, rorbuer og bar i havnen, og er et fast stoppested for båtfolket. Korshamn er hjem til et stort antall øyer, blant disse Sælør, Sutnøy, Kjøpsøy og Markøy, hvor Markøy fyr står.

Kjøpsøy
Like utenfor havnen i Korshamn ligger Kjøpsøy, hvor man fra toppen ser uforstyrret utover havet. Ved ankomst i Kjøpsøybukten møter man brygger og bebyggelse. Herfra kan man følge sti opp til toppen av øyen, hvor utsiktspunktene står i kø. Innenfor sysnfeltet ligger blant annet Sælør, som har hatt besøk av Norges konger i en årrekke. Det sies at også Olav Den Hellige overvintret der i 1028.
På et av utsiktspunktene er det np plassert et utslagspunkt og en utslagsmatte for havgolf. I utslagsretning møtes himmel og hav i noe som er en spektakulær beskuelse. Her har vi tatt havgolf til nye høyder.
HAVGOLF​​​​​​​
Utslagspunktet og utslagsmatten ligger 50 m.o.h. på Kjøpsøy, og driftes av Korshamn Rorbuer. For å komme hit må man først bestille tid gjennom rorbuene, for så å sette seg i båten ut til Kjøpsøy, etterfulgt av ti minutter gange til toppen, hvor en spesialsnekret tram og en utslagsmatte står.​​​​​​​
Golfballer kjøpes i poser med 50 eller 100 baller, og køller og spesialpeg lånes av Korshamn Rorbuer. Det er ikke tillatt å ta med egne golfballer, og golfballer av plast og plastpeg er forbudt. Blinken er en oppankret merd, femti meter ned, rundt 125 meter ut, i den nedenforliggende bukten.
Under hele oppholdet skal man vise hensyn til natur og beitedyr. Når man forlater området skal all søppel plukkes med tilbake.
Vi ønsker deg en magisk golf- og naturopplevelse.
GOLFBALLEN​​​​​​​
Havgolf på Kjøpsøy skal ikke skade verken omgivelsene eller dyrelivet i området.
 Golfballene er laget av fiskefôr, og oppløses i kontakt med vann. Frem til den treffer vannoverflaten, fungerer den som en ordinær golfball.
Takket være en miljøvennlig golfball har vi kunne tilrettelegge for en golfopplevelse utenom det vanlige, i spektakulære omgivelser.
Havgolf passer for alle, fra den som aldri har spilt golf tidligere, til de profesjonelle, som er ute etter et slag som gir sug i magen.